Avto nalepke

Vsa vozila s seboj nosijo reklamno sporočilo, le da so tista nam samoumevna, le znamke proizvajalca. Želite vaše sporočilo za vaše vozilo? Zapeljite v naš studio in pustite domišljiji svojo pot. Avto nalepke so lahko detajli iz rezane samolepilne folije na vratih vozila ali pa printana nalepka kar čez celoten avto, kombi, tovornjak v vam najljubši grafiki.

Za drzne, pa se spustimo še globlje. Predelani avtomobili s poudarjenimi detajli strehe, ogledal, motornega pokrova, spojlerja v karbonskih vlaknih.
Si upate „preobleči" vaš avto v drzno strukturo krokodilje ali kačje kože. Morda celo bel, srebrn, rdeč, moder karbon ali pa kot parket v vaši dnevni sobi? V perla belo folijo, ki se lesketa z roza in zelenimi kristali? Car wrap (zavijanje avtomobila) je v polnem razcvetu, sledite mu pravočasno. Si upate? Mi si!

Taka avto nalepka poleg super videza poskrbi tudi za vaš avto, saj barva in lak pod njo ne zbledita, prav tako se avto ne opraska ali „spika" zaradi kamenčkov po cesti.

Avto nalepke so zakon!

 

Oglejte si naše reference

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.