Transparenti in zastave

Reklamni transparenti. Srečujemo jih povsod ob cestah, čez cesto, nameščene na ograjah, kovinskih ali lesenih konstrukcijah, fasadah, prireditvah, itd...

Uporabljamo platna različnih debelin in trajnosti, ki so odporna na vremenske vplive ter primerna tako za notranjo, kot zunanjo uporabo.

Transparenti so lahko potiskani enostransko ali obojestransko. Odlikuje jih majhna teža in visoka trpežnost. Za mesta kjer je močen veter se izdeluje transparente na luknjičasto platno. Transparenti so lahko opremljeni z obročki (rinkami) ali žepi za lažjo namestitev.

Zastave predstavljajo svojevrsten vizualen kontakt, med podjetjem in opazovalcem. Pojavljajo se praktično vsepovsod ob prodajnih centrih, avtosalonih, podjetjih ter na različnih prireditvah...

Zastave se tiska na tkanino posebej namenjeno za zunanje zastave. Zastave dodatno ojačamo z obšitim robom na vseh straneh. Po željah naročnika lahko na zastave všijemo nosilni žep ali pa pritrdilne plastične karabine. Pri zastavah se tisk vidi na obeh straneh.

 

Oglejte si naše reference

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.