Plakati, letaki in vizitke

Klasičen način oglaševanja izdelkov ali podjetja so tudi razne tiskovine kot so: letaki, zloženke, zgibanke, plakati, katalogi, dopisni listi, kuverte,...

Reklamni letaki so najpogostejša in najcenejša oblika tiska za promocijo artiklov, zabav, športnih dogodkov... Tiskajo se na premazne ali nepremazne papirje različnih gramatur. Tiskamo jih lahko enostransko ali obojestransko.

Reklamni plakati so zelo učinkovito sredstvo reklamiranja. Dnevno nas obdajajo na vsakem koraku in ponujajo obilo informacij. Omogočamo vam kvaliteten tisk plakatov na papir različnih debelin in videza (mat, sijaj) v različnih nakladah in velikostih.

Vizitke so eno najmočnejših marketinških orodij, ki je velikokrat podcenjeno. S pravilnim pristopom je lahko pravilno oblikovana vizitka odlična predstavitev podjetja, ki ga zastopate. Dobra vizitka je pomembna neglede na področje s katerim se ukvarjate. Glavno je, da z vizitko svoje podatke podajate na način, ki prejemniku pove, kaj je vaše glavno področje in kako vas je mogoče kontaktirati.

Glede na količino in rok izdelave bomo za vas izbrali najbolj ugodno varianto izdelave (digitalni tisk, klasični tisk ...)

 

Oglejte si naše reference

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.